Onze diensten

Bij ons kan je terecht voor niet alleen het ontwerp en de aanleg van je tuin, maar ook voor het onderhoud, de nodige ondersteuning voor bijvoorbeeld plantenkeuze en last but not least, voor onze ecologische kruidentuinen.

Tuinontwerp

Van een kennismakingsgesprek en schetsen, tot opmetingen, een voorontwerp, beplantingsplan en zelfs 3D-plan

Tuinaanleg

Van grondwerken, eventuele drainage en beregeningsinstallatie tot verhardingswerken, aanplantingen en zwembaden of vijvers

Onderhoud

Wij volgen uw tuin twee jaar lang op om bloei en groei waar nodig bij te sturen, daarna beslist u zelf wie de tuin onderhoudt

Tuincoaching

We zoeken samen met jou naar dat tikkeltje extra voor je tuin en zetten onze ervaring en kennis in om jouw tuin naar een hoger niveau te tillen

Tuinontwerp

Samen ontwerpen we jouw tuin met aandacht voor fauna en flora. We creëren kleine hubs waar planten en dieren op natuurlijke wijze kunnen uitbreiden. Geen strakke gazons, maar pure natuur in combinatie met houten schrijnwerk van eigen makelij.

Natuurlijke hubs

Aandacht voor plant en dier

Biodivers en ecologisch

Eigen houten schrijnwerk

Kruidentuinen en nutstuinen

Grond- en verhardingswerken

Drainage- en beregeningsinstallatie

Aanplanting

Zwembaden en vijvers

Terrassen

Tuin aanleg

Wanneer het tuinontwerp finaal is, gaan we over tot de uitvoering. Guerill Tuinen neemt elk aspect op zich, van grondwerken en eventuele verhardingswerken tot aanplanting en zelfs zwembaden. Er is maar één maatstaf om de uitvoering te beoordelen, en dat is jouw geluk.

Tuinonderhoud

Na de aanleg van jouw tuin, volgen we je tuin nog twee jaar op. We kijken of alle planten en insecten kunnen groeien of uitbreiden zoals oorspronkelijk was bedoeld. Waar nodig sturen we bij. We bezorgen je alle informatie om later zelf je tuin te onderhouden.

Twee jaar opvolging

Bijsturen waar nodig

Infofiches over alle planten

Klein tem met veel expertise

Groene vingers hebben kan je leren

Expertise in planten, boomverzorging en tuinaanleg

Plantenfiches over de planten

Tips en advies op maat van jouw tuin

Met oog voor natuurlijke habitats

Zelf je groene vingers laten werken

Tuin Coaching

Wil je graag veel zelf doen? Dat kan uiteraard ook. Pieter Maes en zijn team zijn experts in planten, boomverzorging en tuinaanleg. Daardoor kunnen we je de juiste planten aanraden en tips en advies geven over een tuin die bij jou past. De rest is dan aan jou!

Ons werk

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Deze tevreden klanten gingen je alvast voor. Bekijk onze projecten en laat je inspireren.

Contacteer ons

Karreweg, 9770 Kruisem

Samen creëren we de tuin van uw dromen

Droom jij van een tuin vol planten waar je nog nooit van had gehoord? Waar de natuur haar vrije gang kan gaan en jij helemaal tot rust kunt komen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking